Onze tarieven: Hoe verdient BRXS geld?

Onze tarieven zijn simpel en transparant:


Het openen en houden van een BRXS account is GRATIS.

Transactie fee: Bij de verkoop van je belegging wordt er een 1% transactie fee in rekening gebracht. Deze fee geldt ook wanneer je je note terug verkoopt aan BRXS of wanneer de woning uiteindelijk verkocht wordt en alle opbrengsten worden uitgedeeld aan de investeerders.


Offering fee: Wij rekenen een offering fee aan per beleggingspand die is verrekend in je initiële investeringsbedrag. Deze fee helpt ons om de kosten te dekken voor de aankoop van de woning zoals screening en onderzoek, onderhandelingen, administratie, opzetting van de entiteit, beheer van eventuele renovaties en opzetten van financiering en hypotheek. Dit kan variëren per woning en is heel transparant weergegeven in de financiële informatie sectie van elke beleggingspand.

Beheerkosten: Wij rekenen een beheersvergoeding aan die automatisch wordt afgetrokken van de huurinkomsten vooraleer uitbetaling naar investeerders. Deze ligt tussen de 6-8% van totale huurinkomsten en dekt alles dat komt kijken bij het beheren van het pand zoals het toezicht op onderhoud, vinden en selecteren van huurders, ondersteunen van huurders, boekhouding, verzekeringen, belastingaangiften, etc.. Je kan de exacte fee zien in de financiële informatie sectie van elke beleggingspand en ook op al de kwartaaloverzichten die je krijgt voor elke investering. Indien er een periode is zonder huurinkomsten, zal er ook geen beheersvergoeding afgetrokken worden.

Alle geschatte rendementen die zichtbaar zijn op ons platform hebben al bovenstaande kosten al in rekening gebracht. Geen onaangename verassingen!

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
28/10/2022
Wil je in contact komen?