Hoe verdient Brxs geld?

Hoe verdient Brxs geld:

Offering fee: Wij rekenen een eenmalige fee die al is inbegrepen in je initiële investeringsbedrag. Dit helpt ons om de kosten te dekken voor het aankoop van de woning, zoals de sourcing, de onderhandelingen, de administratie, de entiteit, het beheer van eventuele renovaties, en de kosten in verband met de financiering en alle andere voorbereidingen voor we het aanbieden op ons platform. Dit kan variëren per woning en is heel transparant weergegeven in de financiële informatie sectie van elke vastgoed aanbieding.

Beheerkosten: Wij rekenen een beheersvergoeding aan die automatisch wordt afgetrokken van de huurinkomsten en wordt weerspiegeld in je driemaandelijkse uitbetaling. Dit helpt ons om alles te dekken dat komt kijken bij het beheren van woningen (zoals het toezicht op onderhoud, vinden en selecteren van huurders, ondersteunen van huurders, boekhouding, verzekeringen, belastingaangiften, etc.). U kunt deze vergoeding zien in de financiële informatie sectie van elke vastgoed aanbieding en ook op al de kwartaaloverzichten die je krijgt voor elke investering. Indien er een periode zou zijn zonder huurinkomsten zijn, zal er ook geen vergoeding voor Brxs zijn.

Exit fee: Als het pand wordt verkocht, nemen we een vergoeding van 1% op de winst (het verschil tussen de uiteindelijke verkoopprijs en de oorspronkelijke aankoopprijs). Dus als er geen winst is, zal er ook geen vergoeding voor Brxs zijn.

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
5/3/2022
Wil je in contact komen?