Hoe werkt Brxs?

Als je nog geen account hebt, kan je je inschrijven voor BRXS hier.

Browse: Je kan door alle BRXS woningen scrollen en all gedetailleerde informatie en financiële gegevens bekijken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op "Invest Now" om te starten.

Select: Selecteer het aantal brxs notes dat je wil kopen in een woning. Elke brxs note heeft een prijs van € 100. Nadat je nog enkele gegevens over jezelf hebt ingevuld, kies je de gewenste betalingswijze, voltooi je de transactie, en daarmee bezit je dan een brxs note!

Earn: Elk kwartaal ontvang je je huurinkomsten op je brxs notes, in de vorm van een rentebetaling op je initiële investering. De driemaandelijkse betaling zijn de netto huurinkomsten over dat kwartaal, verdeeld over alle investeerders in een pand. Dit wordt telkens in de eerste week na een bepaald kwartaal uitbetaald. Na verloop van tijd zal je ook delen in de waardestijging van de woning.

No hassle: Geen gedoe voor jou. BRXS zorgt voor het onderhoud van de eigendommen, het dagelijkse beheer, contact met de huurders, de boekhouding, verzekeringen, jaarlijkse belastingaangiften, enzovoort...

Share: Deel de investeringsopportuniteiten met je vrienden. Je kan hen ook uitnodigen om Brxs te joinen met je referral code en dan verdien je een referral bonus!

This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
5/3/2022
Wil je in contact komen?