Onze missie is om vastgoed beleggen toegankelijk te maken voor iedereen.

We are on a
mission : real estate
investing made accessible for
everyone.

Everyone underlineYellow decorative vector
Brxs founders - Amrita ramsaransing

Waarom?

Wij zijn Brxs begonnen om vastgoed beleggen voor iedereen toegankelijker en betaalbaarder te maken, zodat iedereen de kans krijgt om zijn vermogen hiermee op te bouwen.

Bijna iedereen iedereen denkt wel eens: “Als ik nu ook eens een pand koop als investering om het te verhuren!". En dit is super logisch - naast de stabiele huur (eigenlijk een extra inkomen), profiteer je ook van de mogelijke waardestijging van het vastgoed op de langere tijd. Wij wilden dit ook al vele jaren doen met ons spaargeld, maar het is er nooit van gekomen:

  • Je moet vrij veel geld neerleggen om te beginnen
  • Het koopproces kan gemakkelijk een paar maand duren en is vrij complex
  • Het vereist veel energie en moeite om panden te verhuren en te beheren

Wij wilden niet aanvaarden dat beleggen in vastgoed alleen een recht bleef voor de enkele gelukkigen en zijn daarom BRXS gestart!

Onze belofte

We zijn Brxs begonnen vanuit een gevoel van oneerlijkheid in de vastgoedmarkt, en we begrijpen dat de huizenmarkt van vandaag niet voor iedereen toegankelijk en eerlijk is, dus wij zetten ons in:

  • Om iedereen de kans te geven deel te nemen in vastgoed. Zelfs als je vandaag liever huurt, waarom ook al niet beginnen met wat vermogen op te bouwen in vastgoed.
  • Niet te concurreren met starters en jonge gezinnen die hun eerste huis kopen. Wij onttrekken geen woningen uit het koopsegment naar het huursegment en richten ons daarom specifiek op bestaande huurwoningen.
  • Geen huisjesmelker praktijken: wij bieden eerlijke huur, goede dienstverlening en nette woningen aan alle huurders.

Op ons platform kan iedereen leren over vastgoed, discussiëren en kansen ontdekken met andere gebruikers, investeren met hun vrienden en nuttige inzichten krijgen.

Dit is nog maar het begin, we werken aan een toekomst waarin alle aspecten van vastgoed toegankelijk zijn voor iedereen!

Investing in investment properties with little money with
The BRXS team - early days

Het BRXS team

Ons verhaal begon in 2021 met mede-oprichters Amrita en Filip, collega's op lange termijn bij Uber, die de status quo in vastgoed wilden veranderen en het toegankelijker wilden maken voor iedereen. Sindsdien hebben ze een sterk team opgebouwd van gelijkgestemde mensen met diverse achtergronden en ervaringen die samen de toekomst van vastgoed willen transformeren. Bij Brxs geloven we sterk in het bouwen van een platform waar iedereen zich vertegenwoordigd en welkom voelt; en dit begint met ons team dat de diversiteit van onze gemeenschap op alle manieren weerspiegelt.

Want to get in touch?