BRXS Blog

Blog van BRXS

Leer meer over vastgoed en beleggen

Leer meer over vastgoed en beleggen

Hoe een studentenhuis kopen en verhuren?

Hier leggen we alles uit over hoe een studentenwoning kopen zoals rendement, financiering, kamerverhuurpand regelgeving en waar ze te vinden, zelfs off-market.

Huizenprijzen in Amsterdam: verwachtingen woningmarkt per wijk

Vraag je je af wat de prognose is, de ontwikkelingen in de huizenmarkt of de huizenprijzen gaan stijgen of dalen in 2022? Alles over de woningmarkt in Amsterdam

Passief inkomen: De 5 beste ideeën om te verdienen in 2023.

Inkomen genereren terwijl je slaapt of op vakantie bent? Hier leggen we uit wat het is, wat de voordelen zijn en hoe je eraan begint met praktische voorbeelden.

Hoe investeren in vastgoed met weinig geld

Investeren in beleggingspanden is de manier om passief inkomen te genereren. Hier leggen we uit hoe je kan beginnen met zonder geld of zonder eigen vermogen.

Financiële Resultaten van de BRXS beleggingspanden in het vierde kwartaal 2022

Hier geven we een gedetailleerd overzicht van het rendement van al de vastgoedbeleggingen op het BRXS platform in het vierde kwartaal van 2022.

5 manieren om off market deals in vastgoed te vinden

Investeren in off market deals in vastgoed: Wat zijn de voordelen, nadelen en hoe vind je deze off-market beleggingspanden?

Inflatie is pijnlijk voor je spaargeld!

Inflatie is pijnlijk voor je spaargeld! De oplossing is beleggen, maar hoe investeren in deze moeilijke? Hoer gaan we er dieper op in

Kamerverhuurpand kopen als investering

Wat is kamerverhuur juist? Waarom zou je erin beleggen en waar vind je een kamerverhuurpand te koop?

5 belangrijke redenen om een huis te kopen en verhuren

Wil je een huis kopen en verhuren? Dit zijn de 5 voordelen die het je oplevert van passief inkomen tot bescherming tegen inflatie.

Afkoeling in de Nederlandse huizenmarkt: Tijd om in te stappen?

Hier geven we je onze blik op de huidige huizenprijzen in het derde kwartaal 2022, wat de toekomst brengt, waar wij de kansen zien en hoe wij hierop inspelen.

Financiële Resultaten van de BRXS beleggingspanden in het tweede kwartaal 2022

Hier geven we een gedetailleerd overzicht van het rendement van al de vastgoedbeleggingen op het BRXS platform in het tweede kwartaal van 2022.

Financiële Resultaten van de BRXS beleggingspanden in het derde kwartaal 2022

Hier geven we een gedetailleerd overzicht van het rendement van al de vastgoedbeleggingen op het BRXS platform in het derde kwartaal van 2022.

Financiële Resultaten van de BRXS beleggingspanden in het eerste kwartaal 2022

Op 4 April 2022 hebben we de eerste betaling mogen uitkeren naar alle investeerders in ons allereerste beleggingspand. Een stevig rendement!

Huizenprijzen dalen? Is dit een goed moment om te investeren?

De vastgoedprijzen liggen in het eerste kwartaal van 2022 lager (2.1%) dan het einde van vorig jaar. Toch zijn er nog goede investeringskansen.

Investeren in vastgoed voor beginners

Beleggen in vastgoed voor beginners: onroerend goed is de manier om passief inkomen te verdienen. Hier lees je alles over beginnen met vastgoed.

Huis kopen en verhuren: de volledige gids

Hoe huis kopen voor verhuur? Hoe rendabel is dat? Mag dat nog in 2022? Wat voor hypotheek? Hier leggen we alles uit over een huis kopen om te verhuren.

10 belangrijke dingen om op te letten bij het kopen van een appartement om te verhuren

Met investeren in een appartement voor verhuur kan je goed verdienen. Wel moet je op een paar zaken letten en je voorbereiden bij de koop van een beleggingspand

Belegging in huurwoning: Wat zijn de voordelen? Hoe doe je het?

Investeren in huurwoningen is een goede manier om passief inkomen te generen. Hoe begin je eraan? Waar moet je voor uitkijken?

Wat is onroerend goed?

De betekenis en definitie van onroerend goed, verschillende voorbeelden en hoe je erin kan investeren en beleggen.

Een beleggingspand kopen: de volledige gids

Beleggingspanden kopen is dé manier om passief inkomen te verdienen. Hier vind je alles over investeringspanden en zelfs hoe je kan beginnen met weinig geld.

Studentenhuis te koop met vergunning in het centrum van Delft

Kamerverhuurpand te koop in Delft: Hier geven we alle info rond het rendement van dit studentenhuis en leggen uit hoe je in deze studentenwoning kan investeren.

Looking for more?
Check out or drop us a note at to let us know what other topics or questions you’d like to see covered.
Want to get in touch?