Hoe kan ik mijn belegging in een BRXS pand verkopen?

Bij BRXS streven we ernaar om beleggers de mogelijkheid te bieden vermogen op te bouwen met vastgoed. Historisch gezien is vastgoed een betere langetermijnbelegging waar rendement gemaximaliseerd wordt over meerdere jaren. Nu begrijpen we dat je omstandigheden kunnen veranderen en deze misschien liquiditeit vereisen. In dat geval, kan je je belegging in een BRXS pand aan ons terug verkopen.

Stuur ons een email op hello@brxsapp.com met je verkoopverzoek.

Wij kopen ze terug aan hun huidige marktwaarde min een transactiekost van 1%. In de twaalf maanden direct volgend op een eerste aanbieding schatten wij de marktwaarde van een woning gelijk aan de oorspronkelijke aankoopprijs. Daarna verandert de marktwaarde van de woning op basis van de meest recent uitgevoerde taxatie (door een onafhankelijke derde partij). Goedkeuring van BRXS is vereist voor alle verkopen en in uitzonderlijke gevallen kan BRXS beslissen om een verkoop te uit te stellen.

Als je zoals de meeste beleggers voor de lange termijn in een pand blijft, dan krijg je de opbrengsten (inclusief de eventuele meerwaarde) terug gestort op het moment dat de woning verkocht wordt (geschatte periode: 7-10 jaar).
This is some text inside of a div block.
Views
Bijgewerkt op:
17/2/2023
Wil je in contact komen?